Ga voor het "supercharged" decor met POP-blussers.

Wat is een POP-brandblusapparaat? Het zijn simpelweg design brandblusapparaten die alle codes van de Pop Art gebruiken. Glinsterende kleuren die de jaren zestig waardig zijn. Naast de veiligheid die u thuis verdient, kunt u uw decoratie nu ook richten op een popblusser.

Een vleugje kleur en originaliteit toevoegen

Een brandblusser aan de basis is rood met instructies en een witte gebruiksaanwijzing. Maar met de komst van design brandblussers werd deze beveiliging al snel een zeer trendy decoratief object. En er is voor elk wat wils: pittig, gekleurd met fantasievolle motieven... zozeer zelfs dat het vandaag de dag gemakkelijk is om al je decoratie er omheen te organiseren.

De designblussers van het POP-gamma van Safe-T zorgen voor een meer dan gepersonaliseerde decoratie. Maar, wees gerust, het zijn zeer functionele blusapparaten, die hun primaire rol hebben behouden, dat wil zeggen veiligheidsvoorzieningen die ontworpen zijn om branden te bestrijden. POP-blussers worden gekenmerkt door een explosie van kleuren, subtiele mengsels van warme en koude kleuren. Als je van Pop-art stijl houdt, zijn deze brandblussers voor jou.

Waarom kiezen voor een designblusser

Een design brandblusser is net zo effectief als een conventionele brandblusser. De blusfles bevat precies dezelfde brandbestrijdingsmiddelen. Een POP-blusser voldoet aan precies dezelfde normen als een conventionele blusser. Maar het verschil zit hem natuurlijk in de keuze van de kleuren.

Als het felrood van een "normale" brandblusser u niet echt in uw gezichtsveld wil hebben, dan is een brandblusser met flitsende kleuren een decoratief element bij uitstek. Dit type brandblusser is ontworpen om het gemakkelijker te integreren in uw decoratieve stijl.

Wat zit er in die brandblusser?

Een brandblusser uit het Safe-T gamma bevat zeer conventionele middelen: poeder, koolstofdioxide (droogijs), schuim of water + additief. De brandblussers zijn natuurlijk allemaal veelzijdige ABC-blussers. Ter herinnering, er zijn vijf soorten brand die van A tot F zijn geclassificeerd.

Hoe koop ik mijn brandblusser?

Bij de keuze van uw brandblusser moet u rekening houden met verschillende factoren: de prijs. Voor een functionele brandblusser moet u rekening houden met een maximumfactuur van ongeveer 100€. Voor deze prijs moet u vooral letten op de garanties die bij uw apparaat horen.

Ten tweede is een effectieve brandblusser een handige brandblusser. Het heeft geen zin om een dure brandblusser te hebben die onbruikbaar zal blijken als er een ramp plaatsvindt vanwege een te complexe behandeling. Een brandblusser moet eenvoudig te bedienen zijn voor een snelle reactie.

Tot slot is ook zijn gewicht in de gaten te houden. Een te grote of te zware brandblusser doet u geen goed. Wanneer u een brandblusser koopt, houdt u rekening met deze parameters. De meeste designblussers voldoen aan deze criteria, zodat u snel kunt handelen.