Design brandblusser: een combinatie van veiligheid en decoratie

Hoewel de Franse wet niet zegt dat het verplicht is om thuis een brandblusser te installeren, is het sterk aan te raden om er zelf een uit te rusten om een brandstart te controleren. Water-, poeder-, gas- of schuimblussers, er is een breed scala aan keuzes, afhankelijk van uw behoeften. Fabrikanten introduceren echter voortdurend nieuwe veiligheidsuitrustingen om aan de vraag van de consument te voldoen. Er zijn unieke en innovatieve, verschillende modellen op de markt, zelfs op het niveau van de autoblusser.

Versier een keuken met een design brandblusser

Aangezien 20% van de huisbranden in de keuken ontstaat, ligt het voor de hand om het pand uit te rusten met een brandblusser. In plaats van het in een hoek van de kamer te plaatsen, is het nu mogelijk om deze veiligheidsuitrusting trots te tonen als een decoratief element. Met de behoeften van de kopers in het achterhoofd is het mogelijk om een brandblusser te hebben met een ontwerp dat verre van klassiek is. Modern, decoratief en tegelijkertijd leuk om naar te kijken, het heeft niets te benijden met de originele materialen.

Er zijn verschillende modellen op de markt, voor elke smaak en verwachting is er wel iets te vinden. Met de kleurrijke patronen, gebrandmerkt met verschillende soorten drank, voedsel, een paar grappige woorden, is er niets beter dan alle decoratieve elementen van de keuken te verfraaien met dit type brandblusser. Met de garanties die aan deze producten verbonden zijn, kunnen gebruikers ze in alle rust gebruiken terwijl ze hun keuken verfraaien. Wie zegt dat veiligheid en decoratie niet samengaan met deze nieuwe producten?

Een vleugje plezier in de woonkamer met een design brandblusser

Naast de klassieke criteria waarmee rekening moet worden gehouden bij de aanschaf van een brandblusser, kan de gebruiker zich wenden tot verschillende opties om de juiste keuze te maken. De fabrikanten hebben in feite de geldende normen voor alle soorten designblussers gerespecteerd. In tegenstelling tot het klassieke model dat in een afgelegen hoek is geïnstalleerd, kunnen gebruikers deze nieuwe modellen in alle kamers laten zien. De bewoners van een huis kunnen in dit geval het pand direct beschermen tegen brand met apparatuur bij de hand.

Een ongereinigde schoorsteen is ook een bron van vuur in open haarden. Om een ramp te voorkomen is het van vitaal belang geworden om een brandblusser in de woonkamer te installeren. Om de harmonie van de plaats met een vlammend rood brandblusapparaat niet te doorbreken, hebben de fabrikanten deze modellen voor het ontwerp van brandblusapparaten ontworpen. Verkrijgbaar in een veelheid van kleuren en patronen, is er een ruime keuze voor de smaak van de gebruikers.

Voor een verfijnde, moderne, traditionele, rustieke, bohemienachtige of Scandinavische charme woonkamer zijn deze design brandblussers aangepast aan de verwachtingen en eisen van elke gebruiker. Temeer daar filmliefhebbers en stripliefhebbers niet achterblijven. Er is niets beters dan de inzittenden te verrukken met deze ornamenten met beroemdhedengezichten, automodellen of met volledig originele citaten. Met of zonder een volledig veilige ondersteuning wordt het gebruik ervan door de fabrikanten vergemakkelijkt.