Hoe kunt u uw woonkamer inrichten met een kleurrijke en flitsende brandblusser?

Wilt u uw decoratie een make-over geven? Het is een goed moment om dat te doen. Waarom draait het niet allemaal om een kleurrijke brandblusser, met zeer flitsende kleuren? Dit is ideaal als uw woonkamer iets te saai en saai lijkt. Dit soort brandblussers zorgt voor aanwezigheid en vooral voor een goede dosis vitamine voor uw decoratie. Hier zijn enkele tips om er het beste van te maken, zonder zinnenprikkelende extremen.

Een gekleurde brandblusser als ankerpunt voor decoratie

Denk nu in uw woonkamer aan een vlaggenschipobject dat de toon zal zetten voor de gehele decoratie. Het kan een schilderij zijn, een bank of waarom niet een kleurrijke brandblusser. Geen vormeloze rode brandblussers meer. De brandblusser is nu een trendy decoratief object.

Het is dit object dat het tempo van de kleuren in de kamer zal bepalen. Maar let bij de keuze van uw kleuren op de vloer. Je moet er ook mee omgaan. Als u bijvoorbeeld een donkere vloer heeft, moet u donkere kleuren vermijden. Aan de andere kant, als de vloer licht is, zal deze overeenkomen met alle bestaande tonen. Vergeet niet dat een gekleurde decoratieve brandblusser geen van zijn primaire functies verliest. Het is vooral een veiligheidsvoorziening voordat het een decoratief object wordt.

Niet meer dan 3 kleuren voor uw decoratie

Dat is de basisregel. Als u de brandblusser als centraal element van de decoratie kiest, let er dan op dat u niet te veel kleur gebruikt. Als u begint met een zeer flitsend blusapparaat zoals appelgroen of fluorescerend geel, dan moet u dit compenseren met tussenliggende gekleurde voorwerpen en vervolgens neutrale kleuren.

Zet je brandblusser waar je wilt. Wetende dat het een noodapparaat is, zit het daar niet zomaar. Een brandblusser moet toegankelijk en duidelijk zichtbaar zijn. Plaats uw zure brandblusser op een muur. Dan de andere kamers met meer ingehouden kleuren om de esthetiek van de muur te verbeteren en tegelijkertijd volume te geven aan het geheel.

Creëer uw eigen interieurontwerp

Gedraag je als een pro en stel je kleine stijl boekje op. In dit document neemt u alle felle kleuren op die u leuk vindt. Van daaruit maak je inspirerende foto's en zet je ze naast elke toon. Zo ziet u de consistentie van de stijl die u zoekt.

Weten hoe je moet kiezen tussen een warme of koude kleurenblusser

Voor het ontwerp van uw brandblusser heeft u een breed scala aan kleuren. Warme kleuren zoals geel, roze, rood of oranje brengen vrolijkheid en dynamiek in de set. Een brandblusser met een van deze kleuren zal dus niet onopgemerkt blijven. Warme kleuren stralen en verspreiden subtiel al het licht in de kamer.

Koude kleuren zoals blauw en groen zijn meer synoniem voor rust en kalmte. Als u een brandblusser van die kleur gebruikt, geeft u meer diepte aan de ruimte. Een brandblusser van deze kleur is gemakkelijk te plaatsen in een woonkamer, dus natuurlijk trouwt u met een warme toon.