Beveilig uw huis met onze miniblusser, design en functioneel tegelijk.

Het aantal binnenlandse branden in België neemt sinds 2015 gestaag toe. Deze toename kan worden verklaard door de toename van het aantal oplaadbare elektrische apparaten in elk huishouden.

Om uzelf tegen deze risico's te beschermen, kunt u onze Mini Safe-T brandblusser gebruiken. Veelzijdig, het is effectief tegen de meeste huisbranden. Naast het beschermen van u, passen ze ook in uw huis.

Wees sereen en beperk het risico op brand met de Safe-T brandblusser.

In België is er geen wet die eigenaars verplicht om zichzelf uit te rusten met een brandblusser. Het risico opbrand is echter zeer aanwezig en iedereen kan erdoor getroffen worden. Het heeft daarom de voorkeur om altijd een brandblusser in huis te hebben. Het garandeert de veiligheid van uw huis en die van de bewoners.

Om te kopen, bezoek onze website. Wij bieden diverse Mini-blussers aan voor huishoudelijk gebruik. Het kan de meest voorkomende branden blussen. Deze apparaten worden bijvoorbeeld gebruikt om een brand van een elektrische of gasinstallatie te blussen.

Vergeet niet dat debrandblusser wordt gebruikt om het begin van een brand te neutraliseren. Het wordt gebruikt om de vlammen in te dammen zodra hetvuur wordt verklaard. Het is echter niet langer effectief wanneer de branden een aanzienlijk deel bereiken.

In principe wordt debrandblusser binnen de eerste minuten na het aangeven van debrand gebruikt. Het voorkomt dat het vuur zich uitbreidt naar alle kamers in het huis.

Dit apparaat bevat droog chemisch product,water of gas onder druk. Het model varieert van de ene fabrikant tot de andere. De meeste zijn echter effectief op verschillende soorten branden.

De ABC-poederblusser van Safe-T

De lampen zijn ingedeeld in 6 verschillende categorieën op basis van hun oorsprong. Ze zijn als volgt ingedeeld:

  • Klasse A-vuren worden "droge" vuren genoemd: ze zijn afkomstig van hout, plastic, papier of stof;
  • Klasse B- of "vet" -branden: deze worden veroorzaakt door koolwaterstoffen, benzine of oplosmiddelen;
  • Klasse C-vuren of "gasvormige" branden: ze zijn gerelateerd aan brandbaar gas, zoals aardgas, propaan en methaan ;
  • Klasse D-vuren of metaalbranden: ze zijn afkomstig van materialen zoals magnesium of aluminium ;
  • Klasse F-vuren: ze worden gemaakt van vette producten die in de keuken worden gebruikt, zoals plantaardige of dierlijke vetten;
  • Elektrische branden: deze worden opgewekt door een meter, een transformator, elektrische apparaten en huishoudelijke apparaten.

De Mini Safe-T brandblusser is ontworpen voor klasse A, B en C branden. Inderdaad, het bevat een ABC-poeder dat voor dit doel bestemd is.

Hoe gebruik je de Mini design brandblusser?

De Mini Safe-T design brandblusser is zeer eenvoudig te gebruiken. Het formaat van 1 kg maakt hem gemakkelijk te hanteren. Zo'n apparaat moet binnen handbereik zijn, zodat u het kunt gebruiken zodra erbrand uitbreekt.

Debrandblusser kan worden geplaatst in de keuken, de woonkamer of in een vrije ruimte. Dankzij het kleine formaat blijft het onopgemerkt en wordt uw huis niet vertroebeld. Bovendien maakt het originele ontwerp van Safe-T brandblussers het gemakkelijk om het te integreren in uw woninginrichting. U heeft een ruime keuze, afhankelijk van uw stijl.

Vergeet niet dat een brandblusser in ongeveer tien seconden leeg is. Het is daarom belangrijk om precies te zijn in je bewegingen. Je moet je richten op het ontstaan van de brand. Het ideaal zou ook zijn om een brandblusser in elke kamer te hebben.

Eenmaal gebruikt moet het apparaat worden vervangen, zelfs als het niet leeg is. Het zal niet effectief zijn als je het een tweede keer gebruikt.